dilluns, 15 de febrer del 2010

Llista provisional admesos i exclosos (oposicions 2010)




Les llistes es poden consultar a cadascun dels serveis territorials i al Consorci de Barcelona

La llista també es pot consultar mitjançant la pàgina d'Internet del Departament d'Educació, Consulta de la sol·licitud. Per accedir cal identificar-se amb el codi d'usuari/ària i la contrasenya de l'XTEC o, en el cas de no tenir aquest codi d'usuari/ària, amb un codi d'usuari/ària temporal que es pot obtenir en el moment de fer la consulta.

Per a cada aspirant cosnta, si s’escau, l’exempció de la prova de llengua castellana i l'exempció de la prova de llengua catalana, així com el motiu de l'exclusió dels aspirants provisionalment exclosos. També hi consta, per a cada aspirant, si compleix les condicions per tal de tenir l'informe de valoració dels seus coneixements relacionats amb la unitat didàctica, i si ha optat perquè se li faci l'informe durant el curs 2009-2010 o per mantenir l'informe d'algun curs anterior.

Les persones interessades podran formular, en el termini de deu dies hàbils a partir del 16 de febrer davant els serveis territorials corresponents o davant el Consorci d'Educació de Barcelona, i adreçades a la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu, les reclamacions que creguin oportunes, de conformitat amb el que estableix la base 4.2 de l'annex 1 de la Resolució EDU/6/2010, de 4 de gener.

Distribució de places per especialitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada